Ons huis in een schoolboek

blink_uitgevers-680x274Afgelopen week werden we benaderd door een beeldcoördinator van Blink Uitgevers.

Blink Educatie is een jonge educatieve uitgeverij. Zij ontwikkelen lesmethodes waarbij het bereiken van het kind centraal staat. De methodes zijn 100% digitaal, daarnaast bieden ze ook ondersteunende materialen aan die geprint kunnen worden (werkboekjes en toetsen).IMG_4726 2
Blink Educatie is een zusje van Blink uitgevers, bekend van de educatieve jeugdmerken Bobo, Okki, Taptoe en National Geographic Junior. Blink Educatie is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe methode Aardrijkskunde en Natuur&Techniek voor basisonderwijs groep 3 en 4. Aan de hand van digitaal lesmateriaal gecombineerd met filmpjes en een beeldrijk doeboekje wordt de kinderen kennis en vaardigheden aangeleerd.Voor het vak aardrijkskunde willen ze de kinderen van groep 4 het proces van het bouwen van een huis laten zien, liefst een duurzaam proces.

Nu willen ze foto’s van ons huis (van fundering tot helemaal af) gebruiken als voorbeeld bij dit proces. Erg leuk natuurlijk dat ze ons hiervoor benaderen en wij hebben onze medewerking toegezegd. We zijn benieuwd hoe het er uit komt te zien, maar dat duurt nog eventjes.