Onze duurzame woning in een TV programma van de VRT!??

vrt-logo1Toen ze erachter kwamen dat we ‘Hollanders’ zijn en geen Vlamingen kon dit helaas geen doorgang vinden, het programma gaat over Belgische politiek t.a.v. wonen. Winst is dat deze website┬ágevonden wordt, zelfs bij onze zuiderburen! Hieronder een samenvatting van de contactmail:

 

Beste Familie Van Zijl,

Voor een reportage binnen het verkiezingsprogramma Het beloofde land zijn we op zoek naar een koppel dat aan het bouwen is. De reportage hoort bij een stelling over de woonbonus die we aan de politici in het programma voorleggen. We willen in de reportage illustreren wat de woonbonus is en vragen aan het bouwende koppel of zij hiermee rekening hebben gehouden in hun plannen.

Mochten jullie geïnteresseerd zijn om mee te werken dan kunnen jullie me contacteren.

Alvast erg bedankt!

Met hartelijke groeten,

Lina Nasser
Redacteur VRT NIEUWS l Verkiezingen 2014